Puh: +358 (0)207 401234

Logonne esillä vastuullisesti!

Keskitymme allaoleviin asioihin - ja voimme työskennellä kanssanne, voimme tuottaa tuotteita haluamallanne profiililla.

  • Tutkimme tuottajat - Voimme varmistaa Teidän ja meidän käytännesäännöt ja sosiaalisen vastuun. Käytämme tunnistettavia standardeja kuten SA-8000 tai SMETA. Voimme lähettää tarvittaessa tarkastajan tuotantoyksiköihin 48 tunnissa.
  • Tuotannon hallinta - Voimme varmistaa, että tuotanto on aikataulussa ja vastaa sovittuja tarpeitasi - kaikki jolla on Teille on merkitystä voidaan dokumentoida.
  • Tuotteiden testaus - Voimme osoittaa, että tuotteenne noudattaa nykyistä Suomen lainsäädäntöä sekä kansainvälisille markkinoille.


Yhteiskuntavastuu

Yritysten yhteiskuntavastuu tai yritysvastuu on termi, joka merkitsee yritysten velvoitetta toimia vastuullisesti omassa yhteiskunnassaan ja muualla maailmassa. Yhteiskuntavastuullinen yritys harjoittaa yritystoimintaa, jota ohjaavat lait, asetukset ja kansainväliset sopimukset ja suositukset sekä ay-liikkeen ja yritysten väliset puitesopimukset ja yrityksen omat toimintaohjeet. Termejä vastuullinen yritystoiminta ja vastuullisuus käytetään synonyymeinä yhteiskuntavastuulle.

Käytännössä kysymys on yritykselle aineettomien arvojen, kuten toimivien viranomaissuhteiden, tyytyväisten asiakkaiden, ammattitaitoisen henkilöstön ja ympäristön luottamuksen ja hyväksynnän, toteuttamisen tärkeyden ymmärtäminen yrityksen menestystekijänä. Näistä muodostuu yrityksen maine, joka on yrityksen aineetonta pääomaa.(Lisätietoa esim. Wikipedia)


© Golden Door Oy, Karapellontie 8 - Finland